Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Vårt nyhetsbrev


Vad kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev. På så sätt vet du att du alltid får information när vi släpper våra resor för bokning så att du inte missar årets cykelupplevelse. Vi skickar mellan 4-8 nyhetsbrev per år. Varmt välkommen.

Fyll i fälten nedan så är vi i gång!

* obligatorisk uppgift
Vad är du intresserad av?

Trip on Sport AB kommer att använda informationen du skickar in i detta formulär för att komma i kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar och marknadsföra våra resor. Kryssa för de sätt du vill att vi kontaktar dig på:


Du kan när som helst ändra dig och avprenumerera genom att klicka på länken för att avbryta prenumerertionen i slutet de email du får från oss, eller genom att kontakta oss på nyhetsbrev@triponsport.se. Vi kommer att hantera din information med största respekt för din integritet. För mer detaljerad information om vår integritetspolicy, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan, accepterar du att vi hanterar din information i linje med denna policy. Vi kommer aldrig att överlämna eller sälja dina uppgifter vidare till tredje part.

Vi använder MailChimp som vår platform för nyhetsbrev. Genom att klicka på "Prenumerera" nedan, ger du ditt godkännande att skicka informationen vidare till Mailchimp för behandling å våra vägnar. Och den stannar där. Läs mer om Mailchimps integritetspolicy här.

Bild: Italien, Nove Colli

Italien - Nove Colli

16-26 MAJ // En veckas gruppcykling och deltagande i Gran Fondo Nove Colli, världens roligaste Gran Fondo. Några dagars träning i Riolo Terme och fyra dagar i kuststaden Cervia inför loppet. Torsdag 21 maj är det transfer som sker med cykel. Cervia ligger några km från Cesenatico där Nove Colli har start och mål.

MER INFORMATION

Bild: Påsk Norra 2020

Mallorca - Påsk Norra 2020

07-17 APRIL // Vårens första resa till Mallorca och Port Alcudia går över påsk. Spara semesterdagar. Välj 8 eller 10 nätter.

MER INFO & BOKNING

Bild: Påsk Södra 2020

Mallorca - Påsk Södra 2020

07-17 APRIL // Vårens första resa till Mallorca och Arenal går över påsk. Spara semesterdagar. Välj 8 eller 10 nätter.

MER INFO & BOKNING

Bild: Sent i april 2020

Mallorca - Sent i april 2020

19-30 APRIL // Andra resan i vår till Mallorca och Arenal. Välj 8 eller 11 dagar med massor av sol, cykling och aktiviteter.

MER INFO & BOKNING