Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Om oss

Officell Partner Vätternrundanläger

Officiell Patrner Vätternrundanläger

Vi är officiell partner till Vätternrundan vilket betyder att vi är arrangörer av läger och resor med högsta kvalitét. Vi har en gemensam syn på cykling, säkerhet och utbildar ovana cyklister i träning och cykelteknik. Så får du din bästa cykelupplevelse.

Jag som driver Trip on Sport heter Fredrik Jansson och jag kommer att göra mitt yttersta för att du ska få din bästa cykelupplevelse tillsammans med oss.

År 2007 gjorde vi vår första resa med Cykelklubben.se och år för år har grupperna vuxit i takt med att de återkommande kunderna gjort resorna till tradition. Efterhand har arrangemangen finslipats och vi har tagit in föreläsare och träningsspecialister i programmet, valt ut hotell med omsorg men utan att för den delen tappa det personliga engagemanget och gemenskapen under resorna.

Din bästa cykelupplevelse ligger framför dig.

Senaste nyheter

 • Trip on Sport förvärvar CykelTours

  Nu förvärvar Trip on Sport AB CykelTours verksamhet och kan därmed erbjuda även flyg- och bussresor till Italien. Läs mer.

 • Officiell Partner Vätternrundanläger

  Trip on Sport är nu Officiell Partner Vätternrundanläger och kommer att arrangera Vätternrundanläger både i Sverige och på Mallorcaunder 2016, 2017 och framöver.

 • Fredrikshof väljer Trip on Sport

  För andra året åker Sveriges största cykelklubb, Fredrikshof i Stockholm, med Trip on Sport och First Class Travel som total leverantör av sin klubbresa till Mallorca över påsk 2016.

 • 50 nya platser till Mallorca

  Glädjande att efterfrågan på resorna över Påsk är så stor. Vi har nu bokat 50 nya stolar till Mallorca!

 • Fredrikshof väljer Trip on Sport

  Det är nu klart att Sveriges största cykelklubb, Fredrikshof i Stockholm, väljer Trip on Sport och First Class Travel som total leverantör av sin klubbresa till Mallorca över påsk 2015.

Referenser

Vad är det som gör resorna med Trip on Sport så bra?

 • Det finns möjlighet att välja att ta det som semester eller träningsläger, det finns något för alla, nybörjare såväl som tävlingscyklister! Det är bra att man kan hoppa mellan grupperna, om man vill byta någon dag.

  Håkan N, Ystad
 • Välorganiserat, smidigt med transfer och kort avstånd till hotellet som i övrigt håller hög klass med utmärkt läge. Mycket väl organiserat med uthyrare och grupp upplägg och rundor.Svårslaget med cykel,värme när vi behöver den som bäst och massor av spännande möten med likasinnade trevliga människor.

  Anders C, Lund
 • Lyhördhethet för att förbättra ev. problem till nästa resa. Idag finns inget att klaga på även om det var bra redan vid första resan så har det vid varje resa förbättrat informationen. Att mitt intryck inte är över mina förväntningar beror på att jag har höga förväntningar och de blir uppfyllda. En faktor som också bidrar är att det är prisvärt arrangemang.

  Peter N, Sundsvall

Fördelar

 • 1.

  Varför åka på en arrangerad cykelresa?

  På en cykelresa med oss gör du enkelt framsteg i din träning. Cykelturerna är redan planerade, maten är serverad, flyg och bra hotell är redan bokat. Det är bara att åka med!

 • 2.

  Platsar jag? Hänger jag med i tempot?

  På våra cykelresor till Mallorca finns det grupper för såväl elitcyklisten som för dig som just börjat cykla. Dessutom flera grupper för dig som befinner dig mitt emellan.

 • 3.

  Vad kostar en resa?

  En veckas cykelresa kostar från 8.950 kr/person inklusive flyg, transfer, hotell med halvpension (stor buffé till både frukost och middag) och cykelturer med våra svenska ledare varje dag.

Detta ingår

Din bästa cykelupplevelse hittills

Som ledande arrangör av cykelresor vet vi vad som är viktigt för ett lyckat cykelarrangemang/träningsläger. Därför är det viktigt att stryka under en del delar av resan du betalar för, som ingår i paketet för att du ska få din bästa cykelupplevelse hittills!

Vår värdegrund

Gemenskap, glädje, utveckling

Oavsett hur långt du kommit i din cykling, kommer du att känna dig välkommen på cykelresorna med oss.

När alla tänker på dessa saker, blir cyklingen mycket mer behaglig för alla som är med och alla har samma möjlighet att utvecklas.