Trip on Sport

Fotoresa med Andreas Fernbrant

Välkommen till vår bakgård

Fotograf Andreas Fernbrant är Sony-ambassadören som lever på sin passion - foto och film. Andreas jobbar med kunder runt hela världen och ett av hans viktigaste verktyg, som han använder dagligen, är Time-lapse. Andreas är Sony European Ambassador för Digital Imaging och Sony Independent Certified Expert för Broadcast. Entreprenören Fredrik Jansson driver den lilla personliga resebyrån Trip on Sport och är specialist på gruppresor, särskilt till Mallorca dit man sedan 2007 gjort sportresor med stora grupper cyklister.

Varför Mallorca?

Andreas och Fredrik har jobbat tillsammans på Mallorca de senaste sju åren och kan denna Balearernas pärla på sina tio fingrar. Tillsammans har de färdats över 2000 mil i bil på ön, på jakt efter de bästa ställena för en bra bild. Mallorca erbjuder storslagen natur på nära håll men också stor variation. Förutom kulturen och de gamla fina byggnaderna i städer som Palma, Valldemossa och Deía, är det vädersäkert vilket gör det enkelt att vara ute och fotografera. Inte minst de fantastiska solnedgångarna.

Hotellet

Vi har valt fyrstjärniga Isla Mallorca & Spa för att det är ett riktigt bra hotell med alla bekvämligheter, och för att det ligger väldigt bra till i en lugn del av Palma med bra access ut till alla de platser vi kommer att besöka under veckan. Länk till hotellet: www.islamallorca.com

Maten

I resans pris ingår frukost varje dag, lunch och fika under utflykterna och middag/kvällsmat på utvald restaurang fem av de sju kvällarna. Vi kommer både att få tillfälle att prova de spanska specialiteterna och á la carte. Restaurangerna är säkra kort hela vägen. Dryck till maten såsom öl, vatten eller ett glas vin ingår. Övrig dryck betalas av var och en. De kvällar vi inte äter på restaurang, ingår middag på hotellets restaurang. Frukost äter vi på hotellet med undantag för de dagar då vi åker ut mycket tidigt för att fånga soluppgången. Dessa dagar har vi frukost med oss ut i vår buss.

Flyg

Flyget med SAS avgår från Köpenhamn 30 september kl. 15:40 och landar på Mallorca kl. 18:40 Flyget med SAS avgår från Mallorca 7 oktober kl. 19:30 och landar i Köpenhamn kl. 22:35 Även transfer mellan hotell och flygplats ingår i resans pris och är förbeställd.

Upplägg och transport

Vi reser tillsammans från Köpenhamn, även Andreas och Fredrik. Vi landar på Mallorca flygplats och åker därifrån i vår egen transfer direkt till hotellet. Samma sak gäller när vi åker tillbaka till Sverige. Under veckan har vi ett antal utflykter (se veckans program) då vi tar oss ut till olika utvalda platser för att fotografera och vi åker då gemensamt buss med chaufför som hämtar på hotellet. Han kör oss ut till vår location, väntar där till vi är klara och kör oss tillbaka.

Pris och innehåll

I resans pris ingår

  • Direktflyg med SAS från Köpenhamn
  • Transfer
  • Boende i dubbelrum* på Hotell på fyrstjärniga Isla Mallorca & Spa Hotell
  • Bra frukost varje dag
  • Fotografering med gruppen vid tio tillfällen under ledning av Andreas Fernbrant
  • Fika eller lunch under utflykterna
  • Middag/kvällsmat på utvalda restauranger fem av sju kvällar ink. valfri dryck till maten.
  • Alla transporter till och från fotografering
  • Workshops med Andreas Fernbrant vid tre tillfällen
* Enkelrum går att få mot tillägg 6.250 SEK för alla 7 nätterna.

Pris per person 29.900 SEK