Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Cykelresor till Italien


Trip on Sport förvärvar CykelTours

Nu förvärvar Trip on Sport AB verksamheten i CykelTours och kan därmed erbjuda även flyg- och bussresor till Italien!

Trip on Sport har arrangerat cykelresor till Mallorca sedan 2007. Nu lägger vi alltså även till Italien som destination för våra cykelresor.

CykelTours har väldigt gott rykte och har under åren samlat på sig stor erfarenhet av att arrangera gruppresor för cyklister i Italien. Inte minst i samband med tävlingar och lopp som de typiska italienska Gran Fondo-loppen och speciellt Nove Colli.

Trip on Sport har för några år sedan gjort cykelresor även till Italien men dessa får vi i backspegeln mer se som försök. Eftersom CykelTours varit så etablerade och gjort resorna med så hög kvalitet, gjorde vi då bedömningen att det inte fanns plats för ytterligare en aktör med i princip samma produkt.

Tack vare detta förvärv har vi en unik möjlighet att med gemensamma erfarenheter skapa någonting nytt och utveckla nya koncept och nya cykelresor.

Italien är, som alla inbitna cykelnördar vet, en stor cykelnation. Många skulle till och med säga att Italien är cykellandet nummer #1 . Och det finns en anledning till detta. Där finns oändliga möjligheter till cykling i fantastisk natur.
Vill man få en överblick över de grandiosa vyerna och de milslånga stigningarna är det bara att titta på Giro d’Italia. Lägg till detta alla italienska cykelmärken från just Italien som Bianchi, Pinarello, Colnago, De Rosa, Cinelli, Basso, Kuota, Masi, Wilier och inte minst komponenterna från Campagnolo.

CykelTours har haft som sitt signum att resa med buss och ett stort specialbyggt släp med plats för 50 cyklar. Denna möjlighet kommer vi att fortsätta med.

Fördelarna med buss är bl.a. att klimatpåverkan bara är ca. 1/20 jämfört med flyget. Dessutom använder vi en specialbyggt släp med plats för 50 cyklar så alla får med sin egen cykel och på vägen hem kan du dessutom utan större begränsningar ta med dig de italienska delikatesserna i både fast och flytande form, hem till Sverige.

Fredrik Jansson säger,
- Jag och Garry Jones som drivit och varit med sedan starten av CykelTours, har känt varandra i lite över tio år och jag vet att han har en genuin passion för cyklingen i Italien, precis som jag själv har för cyklingen på Mallorca. Detta förvärv gör det möjligt för Trip on Sport att ta ett ordentligt kliv framåt när vi nu kommer att erbjuda resor med Italien som cykeldestination, både för våra stammisar och nya kunder.

Garry Jones säger,
- Jag ledarteamet som tidigare jobbat för Cykeltours, kommer att finns med i bilden då Trip on Sport sätter sin unika prägel över resorna. Du som är tidigare kund från Cykeltours kommer att känna igen dig samtidigt som Trip on Sports unika anda lyfter din upplevelse till nya höjder. Du som är tidigare kund på Trip on Sports Mallorcaresor kommer att upptäcka Italienska horisonter, nya vägar, något högre berg och ett och annat Gran Fondo. I annat fall ligger din bästa cykelupplevelse framför dig.
Cykeltours passar på att önska Fredrik Jansson från Trip on Sport lycka till i fortsättningen med resorna till Italien.

Första resan till Italien efter förvärvet kommer att bli Nove Colli i mitten av maj, där du får möjlighet att uppleva den unika känslan att stå på startlinjen med tusentals cyklister från världens alla hörn och köra loppet bilfria vägar. Det närmaste man kan komma proffsvärlden! Det kommer att finnas möjlighet att välja resa med antingen buss eller med flyg.


Kontakt
Fredrik Jansson
travel@triponsport.se
+46 708 - 220198Bild: Italien, Nove Colli

Italien - Nove Colli

16-26 MAJ // En veckas gruppcykling och deltagande i Gran Fondo Nove Colli, världens roligaste Gran Fondo. Några dagars träning i Riolo Terme och fyra dagar i kuststaden Cervia inför loppet. Torsdag 21 maj är det transfer som sker med cykel. Cervia ligger några km från Cesenatico där Nove Colli har start och mål.

MER INFORMATION

Bild: Påsk Norra 2020

Mallorca - Påsk Norra 2020 - FULLBOKAD

07-17 APRIL // Vårens första resa till Mallorca och Port Alcudia går över påsk. Spara semesterdagar. Välj 8 eller 10 nätter.

MER INFO & BOKNING

Bild: Påsk Södra 2020

Mallorca - Påsk Södra 2020 - FULLBOKAD

07-17 APRIL // Vårens första resa till Mallorca och Arenal går över påsk. Spara semesterdagar. Välj 8 eller 10 nätter.

MER INFO & BOKNING

Bild: Sent i april 2020

Mallorca - Sent i april 2020 - FULLBOKAD

19-30 APRIL // Andra resan i vår till Mallorca och Arenal. Välj 8 eller 11 dagar med massor av sol, cykling och aktiviteter.

MER INFO & BOKNING