Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Hur det hela började...


En (på den tiden) ung man gör sin första cykelresa till Mallorca och blir förälskad i cyklingen på ön. Han kommer aldrig att kunna glömma känslan av frihet och energi där han i slutet av mars månad, kunde cykla i kortbyxor och kortärmat, småpratades med sina nyvunna cykelkompisar.

När de begav sig ut på första cykelturen blev han alldeles paff över hur många cyklister han såg vid hotellen och längs med vägarna inåt landet där de rullade fram. Det myllrade av cyklister överallt, i en omfattning som saknar motstycke i Sverige eller kanske Europa!

Där på Mallorca rullade han nu fram i 19 grader och värmande sol, medan han bara två dagar tidigare skottade snö hemma i Sverige efter ett mörkt och kvavt spinningpass.

Han hade visserligen lyckats ta sig genom Vätternrundan året före, men att glida fram i nästan 40 km/h tillsammans med de andra och helt obehindrat snacka med folk var någonting helt nytt för honom, så här i början av sitt andra år på "racer-cykel"!

Efter tio dagar i detta cykelparadis Mallorca, kom han hem till Sverige igen och tanken var då redan född. Det dröjde inte många dagar förrän han långt innan väckarklockan sade ifrån, vaknade som till ett kanonskott! och hastigt reste sig ur sängen och utbrast:

- Alla har rätt att få uppleva drömcyklingen jag fick uppleva på Mallorca! Och det skall vara min uppgift att se till att de får möjligheten!

Året därpå gjorde han första resan med Cykelklubben.se och år för år har grupperna vuxit i takt med att de återkommande kunderna gjort resorna till tradition. Efterhand har arrangemangen finslipats och man har tagit in föreläsare och träningsspecialister i programmet, valt ut hotell med omsorg men utan att för den delen tappa det personliga engagemanget och gemenskapen under resorna.

- Jag är övertygad om din bästa cykelupplevelse väntar på dig och jag kommer att göra mitt yttersta för att du ska uppleva den tillsammans med oss! Riktigt varmt välkommen på cykelresorna med Cykelklubben.se och Trip on Sport!

Fredrik Jansson, Cykelklubben.se

Nove Colli, bussresa, MAY 2020
Från 13.900 SEK per person

Resan är fullbokad!

Här finns alternativ
Resepresentation
Ledare / guider
Bussresan
Program

Hotellet och maten
Nove Colli

Försäkringar
Resevillkor
Kontakta oss

The story!