Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Aktiviteter utöver cykling


Aktivitetsprogram utöver cyklingen

Även om detta är en cykelresa, finns det mycket du kan göra som inte är cykling. Ni kanske är två som reser där bara den ena av er har cykling som sin stora grej eller du kanske vill ta någon dag till att göra någonting annat än att cykla.

Aktiviterna är frivilliga och du binder dig inte till bokning av någonting förrän några dagarna innan.

Vandring

Ta med bra skor/kängor! Vi kommer att ha två utflykter för vandring då vi transporteras ut till ställen att vandra i den fantastiska naturen. Vandringen sker på vandringsled. Transport ingår inte i resans pris och betalning sker på plats.

Golf

Ï närheten av vårt hotell finns tre golfbanor. Vi hjälper till med bokning av greenfee och transport men dessa ingår inte i resans pris. Betalning sker på plats.


Yoga

Vi kommer att ha yoga på vårt hotell alternativt på stranden utanför. Yoga ingår i resans pris.

Stadstur

Under resan kommer vi att samordna en resa in till Palma där vi möter upp med vår guide som tar tar oss på en guidad tur genom staden. Betalning sker på plats.

Jogging

Varje morgon har vi samling för gemensam jogging innan frukost. Ingår i resans pris.

Padel

Har du fastnat i padel-träsket så är du inte ensam. Planerna ligger 10 minuters promenad från hotellet. Möjlighet att hyra rack på plats finns. Betalning sker på plats.

Vingård

Perfekt tillfälle att göra någonting tillsammans. Vi får en rundtur på vinodlingen och får se hur tillverkningen går till. Vinprovning och tapaslunch på Ferrer Bodega. Betalning för utflykten sker på plats på Mallorca och ingår inte i resans pris.

Följ cyklisterna i bergen

Vi åker med buss för att se den magnifika bergskedjan Serra de Tramuntana och träffar cyklisterna där vi lunchar tillsammans.