Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Mallorca 6-13 OKTOBER


Välkommen till Puerto Pollensa på norra Mallorca


Avsluta sommaren 2019 med härlig cykling i sensommarvärmen vid Medelhavet, där vattnet fortfarande håller badtemperatur. Vi bor på ett hotell med de bästa förutsättningarna för cykling och ett bra träningsarrangemang. Där har vi direkt access ut på vägarna och cyklingen både i bergen och på platten.

Cykelresan är denna gång förlagd till området Puerto Pollensa på norra Mallorca. Inför denna resa har vi under våren/sommaren valt ut ett topphotell i cykelavseende.

På resan finns grupper på alla nivåer. (se sidan om våra grupper)

Oavsett om nu är ny på cykeln eller kommit långt med din cykelträning finns det minst en grupp som passar för dig. Du är i goda händer!

Att det blivit så populärt att cykla på Mallorca beror på att klimatet och vägarna tillhör världens bästa för cykling, både vad det gäller variationen på cyklingen och omgivningarna.

Detta är tolfte säsongen vi reser till Mallorca och guiderna är som vanligt handplockade, goda cyklister och ödmjuka personer. De vet var man bör cykla och inte, var de trevligaste vägarna finns och de mysiga fiken.

Vi vet också att sammanhållningen och gemenskapen mellan cykelturerna är lika viktig som själva cyklingen. Som vi brukar säga - Fart Efter Kamrat!

Din bästa cykelupplevelse ligger framför dig!

Varmt välkommen.