Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Mallorca 01-07 MAJ


Cykla MTB på Mallorca


Allt detta ingår
Flyg t/r, transfer, boende i dubbelrum, halvpension (frukost och middag), cykelarrangemang med svenska ledare/guider, MTB-transfer med cykel till och från våra specialturer, teknikpass, aktiviteter.

Förkunskaper
För att kunna klara av cyklingen och få ut så mycket som möjligt av din resa, är det viktigt att är väl förtrogen med cykling på MTB. Du behöver inte vara ett fullfjädrat proffs men du får inte heller vara helt nybörjare på MTB. Du behöver vara i god kondition och en del styrka kommer också att krävas för att du ska kunna genomföra turerna. Lär mer under förkunskaper.


Vi är mycket stolta över att för andra året i rad kunna erbjuda MTB-resor till vår cykelfavorit - Mallorca!
Turerna är varierande och programmet innehåller allt från turer med relativt lätt och platt cykling, till helt specialturer där vi tar oss med transfer ut till platser med utmanande cykling i helt fantastisk miljö.

Samtliga deltagare i vår grupp bor på samma ställe, ett fyrastjärnigt hotell vid strandpromenaden. Vissa turer utgår direkt från hotellet och till specialturerna tar vi oss ut med vår egen transfer. Dessa transfer ingår i resans pris.

Varmt välkommen på din bästa cykelupplevelse!