Trip on Sport

Mallorca Mitten April, APR 2018


Inled sommaren 2018 med resan till Arenal / Playa de Palma på södra Mallorca


Allt detta ingår
Flyg t/r, transfer, boende i dubbelrum, halvpension (frukost och middag), cykelarrangemang med svenska ledare/guider, aktiviteter.


Våren börjar tillsammans med Trip on Sport och Cykelklubben.se på vår stora resa till Mallorca och Arenal. Vi bor på hotell direkt vid havet med det bästa förutsättningarna för cykling och ett bra träningsarrangemang. Med oss på resan har vi handplockade guider och tränare som ser till att du får ut det mesta av din cykelresa.
Detta är årets riktigt stora cykelläger. Under denna period vallfärdar cyklister från hela Europa till denna fantastiska cykelö. Man uppskattar antalet cyklister på Mallorca till omkring femtio tusen konstant under mars/april månad.

Samtliga deltagare i vår grupp bor på samma ställe, ett fyrastjärnigt hotell vid strandpromenaden med toppencykling runt knuten där vi har både platten och bergen inom räckhåll. Förutom cyklingen äter vi på någon trevlig restaurang och kanske gör en utflykt till Palma för shopping eller smakar på de lokala specialitéerna och vinet på en mysig Bodega.

Varmt välkommen på din bästa cykelupplevelse!