Trip on Sport

Påskresan, APR 2019


Välkommen till Påskresan med Trip on Sport


Allt detta ingår
Flyg t/r, transfer, boende i dubbelrum, halvpension (frukost och middag), cykelarrangemang med svenska ledare/guider, aktiviteter/föreläsningar.

Pris - Vad kostar min resa totalt?
Det beror på de val du gör under bokningen såsom resans längd, från vilken flygplats du vill flyga, enkelrum eller dubbelrum, cykel på flyget eller hyra av cykel mm. Du får en tydlig översikt över dina val och vad det kostar under bokningen.
För att få veta vad ditt totala pris blir är det enklast att påbörja en bokning och göra dina val. Du kan när som helst förtsätta din bokning där du slutade den.
Du förbinder dig inte till någonting förrän du bekräftat din bokning genom att betala handpenning.


Inled sommaren 2019 tillsammans med Trip on Sport på vår stora påskresa till Mallorca och Arenal. Vi bor på hotell direkt vid havet med det bästa förutsättningarna för cykling och ett bra träningsarrangemang. Med oss på resan har vi handplockade guider och tränare som ser till att du får ut det mesta av din cykelresa.

18 april - Skärtorsdag
19 april - Långfredag
20 april - Påskafton (lördag)
21 april - Påskdagen (söndag)
22 april - Annandag påsk (måndag)

Detta är årets riktigt stora cykelläger. Under denna period vallfärdar cyklister från hela Europa till denna fantastiska cykelö. Man uppskattar antalet cyklister på Mallorca till omkring femtio tusen konstant under mars/april månad.

Samtliga deltagare i vår grupp bor på samma ställe, ett fyrstjärnigt**** hotell vid strandpromenaden med toppencykling runt knuten där vi har både platten och bergen inom räckhåll. Förutom cyklingen äter vi på någon trevlig restaurang och kanske gör en utflykt till Palma för shopping eller smakar på de lokala specialitéerna och vinet på en mysig Bodega.

Varmt välkommen på din bästa cykelupplevelse!