Trip on Sport

Mallorca Påsk, MAR 2018


Välkommen till Påskresan med Trip on Sport


Allt detta ingår
Flyg t/r, transfer, boende i dubbelrum, halvpension (frukost och middag), cykelarrangemang med svenska ledare/guider, aktiviteter/föreläsningar.


Inled sommaren 2018 tillsammans med Trip on Sport på vår stora påskresa till Mallorca och Arenal. Vi bor på hotell direkt vid havet med det bästa förutsättningarna för cykling och ett bra träningsarrangemang. Med oss på resan har vi handplockade guider och tränare som ser till att du får ut det mesta av din cykelresa.

29 mars - Skärtorsdag
30 mars - Långfredag
31 mars - Påskafton (lördag)
1 april - Påskdagen (söndag)
2 april - Annandag påsk (måndag)

Detta är årets riktigt stora cykelläger. Under denna period vallfärdar cyklister från hela Europa till denna fantastiska cykelö. Man uppskattar antalet cyklister på Mallorca till omkring femtio tusen konstant under mars/april månad.

Samtliga deltagare i vår grupp bor på samma ställe, ett fyrstjärnigt**** hotell vid strandpromenaden med toppencykling runt knuten där vi har både platten och bergen inom räckhåll. Förutom cyklingen äter vi på någon trevlig restaurang och kanske gör en utflykt till Palma för shopping eller smakar på de lokala specialitéerna och vinet på en mysig Bodega.

Varmt välkommen på din bästa cykelupplevelse!