Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Italien 17-25 MAJ


Nove Colli, det bästa italienska Gran Fondo-loppet


Allt detta ingår
Flygresa t/r, transport av din egen cykel i bussen som avgår dagen innan, boende i dubbelrum, halvpension på ena hotellet och helpension på det andra, cykelarrangemang med svenska ledare/guider, garanterad plats i Nove Colli vid bokning senast 31 oktober.

Pris - Vad kostar min resa totalt?
Det beror på de val du gör under bokningen såsom enkelrum eller dubbelrum och om du väljer att delta i Nove Colli eller inte. Du ser grundpriset på sidan "flyg och priser" men får en tydlig översikt över dina val och vad det kostar under bokningen.
För att få veta vad ditt totala pris blir, är det enklast att påbörja en bokning och göra dina val. Du kan när som helst förtsätta din bokning där du slutade den.
Du förbinder dig inte till någonting förrän du bekräftat din bokning genom att betala handpenning.
Fullbokad! Resan är fullbokad och vi kan tyvärr inte ta emot fler bokningar.


Välkommen med på en cykelresa till det genuina Italien och cykla det väldigt omtyckta Gran Fondo-loppet Nove Colli som går på bilfria vägar genom det fantastiska italienska ladskapet. Men vi börjar med några dagars uppvärming och gemenskap med både cykling och utflykter med vår buss.

Vi kommer till Italien och checkar in på hotellet i Riolo Terme där vi stannar för fyra dagars cykling. Därefter förflyttar vi oss till Cervia där också start och mål för själva loppet Nove Colli kommer att vara. Den 24 maj går loppet Nove Colli och då har vi bara ett par kilometer till starten.

Kristi Himmelsfärdsdag
Under resa infaller Kristi Himmelsfärdsdag (torsdagen 21 maj, fredagen 22 klämdag) vilket gör att du sparar in en eller två semesterdagar.

Nove Colli firar 50 år!
Nove Colli kördes första gången 1971 och firar alltså 50 år just våren 2020. Detta kommer givetvis att firas! Du har alltså den unika möjligheten att köra loppet just detta jubileumsår med de andra, över 12000 deltagarna. Platserna till loppet säljs normalt slut på under 5 minuter.

Giro d'Italia
Efter att Giro d'Italia har offentliggjort bansträckningarna för etapperna, visar det sig att Giro d'Italia kör nästan exakt banan för Nove Colli, tre dagar före vi ska köra det, den 21 närmare bestämt. Hurra! Självklart kommer att titta på etappen LIVE, både ute på banan och vid målgång. Både start och målgång är precis på samma ställe som vi kommer att gå i mål på Nove Colli, inte alls långt från hotellet vi bor på.
Varmt välkommen på din bästa cykelupplevelse!