Trip on Sport

Teamet som tar dig runt

Conny Björnehall

Hängiven MTB-cyklist och motionär som bl.a. tillsammans med Merida driver Vasaloppsbloggen där man hjälper motionärer med tips på hur man tränar och tävlar. Han är också drivande i Team Merida Cykelvasan som självklart har Cykelvasan som sitt stora fokus.

Stefan Larsson

Att cykla, och i synnerhet MTB, är det roligaste Stefan vet och det har han gjort i tjugo år. Som Malmöbo har han nära till Danmark och Hot Cup där han precis som i X Cup Skåne är bland de flitigaste deltagarna.
Han är också mannen bakom Regnbådsbanan i Malmö, som är ett öppet Mountainbikeområde, numera tack vare Stefan med pilade banor.

Ola Hallberg

Hängiven, skrattande cykelälskare som vill att alla i gänget ska ha det bra och upptäcka tjusningen med susa fram på två hjul. Var med och startade Höllviken Cykelklubb. Började själv cykla på ändre dagar och tränar och tävlar numera mycket. Han har varit med Trip on Sport på Mallorca som ledare/guide på landsväg sedan 2015.

Fredrik Jansson

Mannen som inte ger upp förrän din cykelupplevelse är den bästa du haft. Under resan ser han till så att logistiken fungerar och du har allt du behöver för du ska kunna cykla säkert och problemfritt. Fredrik äger och driver Trip on Sport och är själv cyklist och älskar cykling ut i fingerspetsarna, speciellt på Mallorca.