Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Teamet som tar dig runt

 Branko

Många är redan småförälskade i Branko efter alla vårar och höstar cyklandes tillsammans på Mallorca. Det var 2008 han var med första gången som gäst på resan och blev efter några år ledare med Trip on Sport. Nu är det snart äntligen dags igen Branko!

 Elaine

Elaine är en erfaren cyklist och ledare som vi är mycket stolta över att ha med oss i teamet. Besök gärna hennes Instagram @be_theadventures så förstår ni att kan inte få för mycket av Mallorca!

 Stefan

Stefan är stabiliteten personifierad som ledare på Mallorca och en självklar medlem i teamet. I vår blir det sjätte eller sjunde året som ledare. Eller åttonde? I alla fall... Nu! Nu vi det bra!

 Brian

Brian är full av ödmjukhet och energi, ofta med en räv bakom örat. Han har varit med på nästan varenda vårresa med Trip on Sport sedan start. Först som gäst och sedan sex-sju år som ledare. Det kan nämligen aldrig bli för mycket cykel.

Teamet runt omkring

 Fredrik

Fredrik har rollen som "Fredrik" under resan, och som Fredrik ser han till så att allt fungerar som tänkt, att transferbussar hämtar rätt personer och att arrangemanget flyter på. Fredrik är också grundare och ägare av Trip on Sport.

 Ronnie

Ronnie har rollen som "Ronnie" dvs. har hjälper till med allting runtomkring.