Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Teamet som tar dig runt

 Branko

Många är redan småförälskade i Branko efter alla vårar och höstar cyklandes tillsammans på Mallorca. Det var 2008 han var med första gången som gäst på resan och blev efter några år ledare med Trip on Sport. Nu är det snart äntligen dags igen Branko!

 Lisette

Har ni sett - Lisette! Hon håller i en lugnare grupp, där man trots att det inte går fort ändå har koll på cykling i grupp. I vår blir det hennes femte resa i teamet.

 Elin

Elin Nimark gör denna vår premiär som medlem i Trip on Sport-teamet men har varit ledare för cykelgrupper på Mallorca många gånger förut. Hon tävlar dessutom i triathlon och har gjort flera Ironman. Icke desto mindre en bejakare av den obligatorisk cykelfika!

 Bela

Vi presenterar stolt Bela som kan både norra och södra delen på Mallorca som sin egen ficka. En inbiten triathlet som gärna tar med både löparskorna och våtdräkten om vårarna. I vår är det tredje året som ledare i Sveriges bästa team.

 Tony

Välkommen tillbaka till solen Tony! I vår blir det hans fjärde vårsäsong som är ledare i teamet och det är vi mycket glada för.

Teamet runt omkring

 Fredrik

Fredrik har rollen som "Fredrik" under resan, och som Fredrik ser han till så att allt fungerar som tänkt, att transferbussar hämtar rätt personer och att arrangemanget flyter på. Fredrik är också grundare och ägare av Trip on Sport.

 Ronnie

Ronnie har rollen som "Ronnie" dvs. har hjälper till med allting runtomkring.