Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Teamet som tar dig runt

 Perry

Perry har många års erfarenhet av cykling på Mallorca. Någonting som ligger honom varmt om hjärtat, är gruppcykling och att få till den så att det flyter i gruppen på det där helt underbara sättet som alla vill.

 Sara R

Sara tar hand om dig som har vana av att cykla i grupp och vet hur det går till, men som vill kunna ta lite lugnare.

 Peter E

Peter är mannen som älskar gruppcykling, nästan som en konstform och det är vi mycket tacksamma för. Han har rest några år som gäst och nu några år som ledare och del av Trip on Sport- teamet. Nu längtar vi till solen på Mallorca!

 Stefan

Stefan är stabiliteten personifierad som ledare på Mallorca och en självklar medlem i teamet. I vår blir det sjätte eller sjunde året som ledare. Eller åttonde? I alla fall... Nu! Nu vi det bra!

 Peter M

"Sista dagen i Fantasivärlden..." sade Peter Mattsson innan vi rullade ut sista dagen på Mallorca förra våren. Så det är vedertaget nu... Mallorca = Fantasivärlden! I vår är han med oss som ledare igen och det kommer bli fantastiskt!

 Henrik

En skåning med göteborgsdialekt, hur går det ihop? Henrik är en cykelälskare som efter några år som resenär på våra resor blivit en del av Trip on Sport-teamet. Han gillar varierad cykling, platt ibland, bergigt ibland och tar dig till de där fina mallorca-fiken.

 Thomas

Thomas Eriksson vilket år i ordningen är det nu? Det är nog för 11:e eller 12:e gången han är med oss som ledare. Det börjar låta som veteranligan! Vi är mycket glada och stolta över att du är med oss igen. En superhärlig tid på Mallorca väntar i år igen!

 Staffan

Mallorcaälskaren från Höllviken i Skåne som är rutinerad cyklist och ledare. Som flera andra i teamet var han först resenär och numera en del av Trip on Sport-teamet.

 Ola

Hängiven, skrattande cykelälskare som vill att alla i gänget ska ha det bra och upptäcka tjusningen med susa fram på två hjul. Var med och startade Höllviken Cykelklubb.

Teamet runt omkring

 Elaine

Elaine är en erfaren cyklist och ledare som vi är mycket stolta över att ha med oss i teamet. Besök gärna hennes Instagram @be_theadventures så förstår ni att kan inte få för mycket av Mallorca!

 Brian

Brian är full av ödmjukhet och energi, ofta med en räv bakom örat. Han har varit med på nästan varenda vårresa med Trip on Sport sedan start. Först som gäst och sedan sex-sju år som ledare. Det kan nämligen aldrig bli för mycket cykel.