Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Erbjudande för klubbar och grupper


Samla hela klubben och få specialpris

Efter många års erfarenhet av att arrangera cykelresor där vi haft med oss grupper från olika cykelklubbar och andra cykelsammanslutningar, har vi sett de behov man har som grupp. Med dessa erfarenheter samlade, kan vi stolt erbjuda din klubb eller grupp ett cykelarrangemang med hög kvalitét, hög servicegrad, med kamratlig atmosfär och duktiga guider/ledare på alla nivåer. Det är bara åka med och klicka i pedalerna. Allt är ordnat för er, och vi erbjuder er dessutom en förmånlig grupprabatt.

Ni som grupp får tillgång till hela vårt arrangemang på plats och kan välja att cykla med vilken av våra grupper som helst, på en nivå som passar var och en individuellt. Eftersom vi är mellan 100 till 200 personer på varje resa, behöver ni alltså inte nödvändigtvis cykla enbart med kompisarna i gruppen. Åker ni 10 personer från er klubb eller grupp, kommer ni att bli en del av hela den stora gruppen på Mallorca och väljer själv i vilken grupp ni hör hemma.

Begär er värdekod

Ni behöver en värdekod som gäller för bara er grupp. Denna måste begäras från Trip on Sport / Cykelklubben.se och ni gör detta genom att skicka ett enkelt mail till travel@triponsport.se och be om en kod så lägger vi upp denna åt er.

Gör utskick till era medlemmar

Tillsammans med er värdekod för gruppen/klubben, får ni också en resebeskrivning. Sedan skickar ni ut denna tillsammans med er värdekod till era medlemmar. Sedan är allt klart!

Så fungerar rabatten

Medlemmar i klubben bokar själva sin resa och har en egen individuell boka-tidigt-rabatt. När ni sedan blir tio personer, eller 20 personer från klubben kan ni även tillgodoräkna er en klubbrabatt.

EARLY BIRD

Alla från klubben som bokar en resa, har en personlig EARLY BIRD- rabatt som ger dig 400 kr vid bokning under september, 300 kr vid bokning under oktober, 200 kr vid bokning under november och vid bokning från och med 1 december ger den 100 kr.

Klubbrabatt

Man har även en klubbrabatt som vid minst 10 personer ger en rabatt på som mest 400 kr/person, och vid minst 20 personer ger den som mest 800 kr/person.

Båda gäller samtidigt

Dessa två kan kombineras och detta gör också bokningssystemet automatiskt. Detta gör att du som bokar tidigt kan spara hela 1200 kr/person om ni sammanlagt blir minst 20 personer från klubben.

Summorna i tabellen nedan, visar den rabatt man får per person på resans pris, beroende på när man bokar sin resa.

Boka senastEnsamMinst 10 pMinst 20 p
Nivå 431 SEP-400 kr-800 kr-1200 kr
Nivå 330 OKT-300 kr-600 kr-900 kr
Nivå 231 NOV-200 kr-400 kr-600 kr
Nivå 1Från den 1 DEC-100 kr-200 kr-300 kr

* Medföljande familjemedlem (på samma adress), som inte cyklar, har samma rabatt eller alltid 1000 kr.