Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Reseförsäkring och avbeställningsskydd

Vi är ombud för SOLID försäkringar

Vi har försökt göra det enkelt, både för dig och för oss som arrangerar resan, att ange hur du vill göra med avbeställningsskydd, cykel, boende och om du vill köpa till en utökad reseförsäkring.

Avbeställningsskydd

Du kan också köpa till ett avbeställningsskydd som betalas samtidigt som handpenningen.

Se separat dokument för avbeställningsskydd.

OBS - Tänk på att det inte går att få ersättning för en avbeställd resa om du endast ångrat dig att åka. Försäkringens villkor måste uppfyllas.

Reseförsäkring PLUS - Utökad reseförsäkring

Som regel har man en grundläggande reseförsäkring i sin hemförsäkring som täcker en del. Med Reseförsäkring PLUS från Solid försäkringar får du ett mycket bra skydd när det gäller förseningar, diverse utlägg i samband med förseningar eller försenat bagage, flygbolagskonkurs med mera. Kostnaden för denna försäkring betalas i samband med slutbetalningen av resan.

Se separat dokument för Reseförsäkring PLUS.

Betalning med kort

Vissa utgivare av betalkort bjuder på en reseförsäkring och/eller ett avbeställningsskydd när man innehar med deras kort. Detta fungerar per automatik när du betalar din handpenning här on-line.

Fakturan för slutbetalning av din resa kommer att ske tidigast två månader före avresa. Betalning ska ha skett 30 dagar före avresa. När det är dags för slutbetalning kommer du att få ett mail med en påminnelse och detaljer kring hur inbetalning ska ske.

OBS - Bokningsbekräftelse, information kring resan, faktura, e-biljett kommer att skickas till dig via e-post.