Trip on Sport

Förberedande träningsprogram


Få ut det mesta av din resa

Vi har cykling i våra grupper varje dag. Att delta är frivilligt och det går givetvis att hoppa över någon dag om man känner att det behövs. Grupperna cyklar i genomsnitt 10-11 mil per dag på kuperade vägar. Den lättaste gruppen cyklar mellan 5-10 mil per dag, den snabbaste uppåt 12-20 mil. Man får lov att byta grupp om man känner att man hamnat i fel, eller om man vill ta en lugnare dag.

Men för att kunna få ut maximalt av sin cykelresa är det viktigt att man har hållit igång med någon form av konditionsträning under vintern. Närmre resan är det bra med några förberedande längre pass.

Därför har vi tagit fram ett 12 veckors träningsprogram som gör att du kommer förberedd. Oavsett hur långt du kommit i din cykling så kommer du om du följer programmet garanterat att klara av cyklingen under resan.

Från nyår och fram till resan får du vecka för vecka ett träningsprogram. En "att-göra-lista" för din träning skulle man kunna säga.

Vi har tagit fram ett förberedande program i två nivåer:

  1. Start - För dig som är inne på ditt första eller andra år med träning på cykel. Du tänker dig att du kommer att cykla med någon av de lättare grupperna på Mallorca.
  2. Medel - För dig som cyklat några år och egentligen vet vad som krävs men behöver en spark i baken för att komma loss. Du kommer att cykla i någon av våra mellangrupper.


Pris: 950 SEK *
* utöver själva resans grundpris