Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Nove Colli, bussresa, MAY 2020Bussen är modern, bekväm med gott om plats mellan stolarna. Vi stuvar in ert bagage och vi lastar in din cykel i vårt cykelsläp. Med 2 chaufförer kör vi direkt till Italien utan övernattning efter vägen. Bussen avgår från Stockholm, exakta tider och platser inför resan. Vi plockar upp vid Norrköping (Klinga) Jönköping (Eurostop), Ljungby och Helsingborg där vi tar färjan över till Danmark. Vi stannar och äter vid lämpliga tider och efter alla år kan vi alla smultronställen längs europavägen. På vägen söderut brukar vi äta lunch på färjan mellan Danmark och Tyskland. Sedan blir det kvällsmat i norra Tyskland. Frukost tar vi sedan på morgonen. Utöver dessa stopp blir det några pauser för att sträcka på benen. Vi åker in i Italien via Brennerpasset och kör sedan närmaste vägen till resmålet.

Upphämtningsplatser

Vi presenterar exakta tider först en-två veckor innan avresa. Men vi kommer att starta från Stockholm ca. 00:45 på avresedagen och kör i princip E4 söderut. Därefter stannar bussen vid platserna nedan. De exakta tiderna och positionerna presenteras som sagt först närmre avresa.

Stockholm (Cityterminalen)
Norrköping (Klinga McDonalds)
Jönköping (Eurostop)
Ljungby
Helsingborg Scandlines
Karlslunde resteplads,Sjælland, DK

Gruppkänslan i bussen

Stämningen på bussen med alla likasinnade är det lite extra. Vi står även för underhållningen i form av frågetävling eller musikquiz. Vid de stopp vi har kommer alla i kontakt med varandra. Det bäddar gott inför veckan. Inför första träningspasset har man redan hunnit bekanta sig med åtskilliga nyblivna cykelvänner.

Sagolika utsikter

Vid Brennerpasset kan man beskåda den ena fenomenala utsikten över berg och dal efter den andra. Har man sett inledningen på filmen Sound of Music känner man igen sig.

Bussfika

På bussen erbjuder vi fika och fikabröd under hela resan. Kaffe, Te, Cola, Vatten, goda bitar mm.

Cykelsläppet

Cyklarna transporteras i vår specialbyggda cykelfraktvagn. På så sätt får vi med alla cyklar på ett praktiskt och smidigt sätt. Förebered din cykel för transport. Släpet har en anordning med snabbkoppling som klämmer fäst cykeln vid framgaffeländen. Plocka av pedalerna och se till att styret går att vrida. Markera inställningen på sadelstolpshöjden med en bit tejp. Framhjulet tas loss och ska helst transporteras i en särskild hjulväska som markeras med en namnlapp. Vi står för inlastningen som sker på ett säkert sätt.

Bagage

Ni får med er det som ryms i en väska, en av de många fördelarna med bussresan jämfört med flygbolgens viktgränser. Vi räknar med att alla har med sig en stor väska och en mindre väska för bussresan.

Mer information

Läs mer om loppet Nove Colli, bussresan, våra cykelgrupper.

Nove Colli, bussresa, MAY 2020
Från 13.900 SEK per person

Resan är fullbokad!

Här finns alternativ
Resepresentation
Ledare / guider
Bussresan
Program

Hotellet och maten
Nove Colli

Försäkringar
Resevillkor
Kontakta oss

The story!