Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Boende och mat


Exklusiv villa

Vi kommer att bo i en egen Villa med plats för 12-20 personer i området Santa Marglida. Ett mycket lugnt boende alltså, långt från turismens huvudstråk. I villan bor bara vi från Trip on Sport.

BRASKLAPP - OBS
Detta är i skrivande stund 2019-10-02 den enda osäkra delen i detta resepaket.

Trip on Sport rekogniserar alltid boenden och andra komponenter som ingår i resepaketen. Eftersom detta blir första gången vi bor i villa på det här sättet under en resa, har vi inte ännu hunnit kontrollera villan. Vi kommer under mitten av oktober 2019 att titta på flera alternativ för vårt boende till våren och kommer i slutet av oktober att presentera den villa det blir.

Kraven är att vi ska ha pool, ett bra kök där vår kock kan jobba, att flertalet rum har separata sängar och inte enbart king-/queen size sängar.

Jag hoppas ändå att du vågar boka resan så lovar jag att välja ut ett riktigt bra ställe för oss.

Fredrik Jansson, Trip on SportDubbelrum och enkelrum

I resans ingår boende i dubbelrum med halvpension. Man delar alltså rum med någon annan om man inte bokar enkelrum, kanske en cykelkompis eller sin respektive. Du anger i samband med bokningen vem du vill dela rum med. Vill man ha enkelrum går detta att boka mot ett tillägg.

Det är möjligt att boka dubbelrum utan att ha något eget resesällskap. Vi placerar då er tillsammans i dubbelrum, herrar med herrar, damer med damer, och försöker matcha personer med likvärdig ålder. Observera att om detta inte är möjligt på grund av ojämnt antal resande, kommer den sist bokade att behöva betala fullt enkelrumstillägg. Detta scenario är någonting du måste ha förstått och godkänt vid bokningstilfället.

Mat / halvpension

Maten här är riktigt bra! Maten är en mycket viktig komponent för träning och återhämtning och det gäller att att kunna äta ordentliga måltider med bra mat (och mycket mat) för att ska få ut det mesta av cykelturerna.

Halvpension ingår i resepaketet och i villan har vi egen kock som fixar frukost och lagar middag till oss.