Trip on Sport

Boende och mat


Hotel Ayron Park

Vi kommer att bo på Hotel Ayron Park i området Playa de Palma / Arenal, ett mycket fräscht hotell som har mer än allt vi behöver. Hotellet ligger så att man har strandpromenaden 50m nedanför hotellet.

Dubbelrum och enkelrum

I resans ingår boende i dubbelrum med halvpension. Man delar alltså rum med någon annan om man inte bokar enkelrum, kanske en cykelkompis eller sin respektive. Du anger i samband med bokningen vem du vill dela rum med. Vill man ha enkelrum går detta att boka mot ett tillägg. Hotel Fontanellas Playa har även rum med havsutsikt.

Det är möjligt att boka dubbelrum utan att ha något eget resesällskap. Vi placerar då er tillsammans i dubbelrum, herrar med herrar, damer med damer, och försöker matcha personer med likvärdig ålder. Observera att om detta inte är möjligt på grund av ojämnt antal resande, kommer den sist bokade att behöva betala fullt enkelrumstillägg. Detta scenario är någonting du måste ha förstått och godkänt vid bokningstillfället.

Mat / halvpension

Maten här är väldigt bra! Maten är en mycket viktig komponent för träning och återhämtning och därför har hotellet också "atlet.meny" för att vi ska få ut det mesta av cykelturerna.

Halvpension ingår i resepaketet och det är givetvis buffé som gäller när man är på cykelresa och träningsläger.

Restarangen är fräsch med rejäl buffé till både frukost och middag. I buffén finns alltid fisk, kött och kyckling med ris, pasta, potatis och pommes frites mm. att välja på. Givetvis tillsammans med ett generöst utbud av grönsaker.

Cykelförvaring

På hotellet finns ett ordentligt cykelgarage där cyklarna förvaras.

Internet

Precis som på alla hotell finns tillgång till WiFi.