Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Boende och mat


Condesa

Vi kommer att bo på Hotell Condesa i området Playa Alcudia, ett mycket fräscht fyrstjärnigt hotell som har vana av att ta emot cykelgrupper. Hotellet ligger så att man har strandpromenaden direkt utanför för hotellet.

Dubbelrum och enkelrum

I resans ingår boende i dubbelrum med helpension. Man delar alltså rum med någon annan om man inte bokar enkelrum, kanske en cykelkompis eller sin respektive. Du anger i samband med bokningen vem du vill dela rum med. Vill man ha enkelrum går detta att boka mot ett tillägg. Hotel Condesa har även rum med havsutsikt.

Det är möjligt att boka dubbelrum utan att ha något eget resesällskap. Vi placerar då er tillsammans i dubbelrum, herrar med herrar, damer med damer, och försöker matcha personer med likvärdig ålder. Observera att om detta inte är möjligt på grund av ojämnt antal resande, kommer den sist bokade att behöva betala fullt enkelrumstillägg. Detta scenario är någonting du måste ha förstått och godkänt vid bokningstilfället.

Mat / helpension

Maten här är riktigt bra! Maten är en mycket viktig komponent för träning och återhämtning och det gäller att att kunna äta ordentliga måltider med bra mat (och mycket mat) för att ska få ut det mesta av cykelturerna.

I resans pris ingår helpension, även om vi antagligen bara utnyttjar frukost och kvällsmat. Dryck ingår till middagen.

Hotel Condesa har en riktigt bra buffé. I buffén finns alltid fisk, kött och kyckling med ris, pasta, potatis och pommes att välja på, tillsammans med ett generöst utbud av grönsaker.

Cykelförvaring

På hotellet finns ett ordentligt kameraövervakat och låst cykelgarage. Det finns en kaklad tvätt- och mekplats inomhus för cyklarna.

Hotellet ligger precis vid stranden

Som du ser ligger hotellet i direkt anslutning till badstranden. Så packa ner badkläderna!

Entré

Så här ser entrén ut.

Lobby

Så här ser det ut i lobbyn.