Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Boende och mat

Grand Hotel Riolo Terme

Boende i Riolo Terme och Cervia

Under resan kommer vi att bo tillsammans på samma hotell, samtliga i gruppen. De första 4 nätterna kommer vi att bo på Grand Hotel i Riolo Terme, ett mycket fräscht trestjärnigt hotell med mycket trevlig och hjälpsam personal. Därefter flyttar vi till ett hotell i Cervia, staden där själva Nove Colli har sitt start och mål, ett par dagar före loppet.

Rummet""

Dubbelrum och enkelrum

I resans ingår del i dubbelrum. Man delar alltså rum med någon annan om man inte bokar enkelrum, kanske en cykelkompis eller sin respektive. Du anger i samband med bokningen vem du vill dela rum med. Vill man ha enkelrum går detta att boka mot ett tillägg.

Det är möjligt att boka dubbelrum utan att ha något eget resesällskap. Vi placerar då er tillsammans i dubbelrum, herrar med herrar, damer med damer, och försöker matcha personer med likvärdig ålder. Observera att om detta inte är möjligt på grund av ojämnt antal resande, kommer den sist bokade att behöva betala fullt enkelrumstillägg. Detta scenario är någonting du måste ha förstått och godkänt vid bokningstilfället.

Maten""

Mat som ingår

På det första hotellet ingår halvpension och på det andra hotellet ingår helpension. Maten är en mycket viktig komponent för träning och återhämtning och det gäller att att kunna äta ordentliga måltider med bra mat (och mycket mat) för att ska få ut det mesta av cykelturerna.

I resans pris ingår halv- och helpension på respektive hotell. Dryck ingår till middagen.

Så här ser matsalen ut

Parken tillhörande hotellet

Omgivningarna utanför staden

Rocca di Riolo, fästningen i Riolo terme

Nove Colli, bussresa, MAY 2020
Från 13.900 SEK per person

Resan är fullbokad!

Här finns alternativ
Resepresentation
Ledare / guider
Bussresan
Program

Hotellet och maten
Nove Colli

Försäkringar
Resevillkor
Kontakta oss

The story!