Cykelresor till Mallorca - Trip on Sport

Boende och mat


Hotel Hispania

Vi kommer att bo på Hotell Hispania i området Arenal / Playa de Palma, ett mycket fräscht fyrstjärnigt hotell som har mer än allt vi behöver. Hotellet ligger så att man har strandpromenaden direkt nedanför balkongen om man har ett av rummen med havsutsikt.

Dubbelrum och enkelrum

I resans ingår boende i dubbelrum med halvpension. Man delar alltså rum med någon annan om man inte bokar enkelrum, kanske en cykelkompis eller sin respektive. Du anger i samband med bokningen vem du vill dela rum med. Vill man ha enkelrum går detta att boka mot ett tillägg. Hotel Hispania har även rum med havsutsikt.

Det är möjligt att boka dubbelrum utan att ha något eget resesällskap. Vi placerar då er tillsammans i dubbelrum, herrar med herrar, damer med damer, och försöker matcha personer med likvärdig ålder. Observera att om detta inte är möjligt på grund av ojämnt antal resande, kommer den sist bokade att behöva betala fullt enkelrumstillägg. Detta scenario är någonting du måste ha förstått och godkänt vid bokningstilfället.

Mat / halvpension

Maten här är riktigt bra! Maten är en mycket viktig komponent för träning och återhämtning och det gäller att att kunna äta ordentliga måltider med bra mat (och mycket mat) för att ska få ut det mesta av cykelturerna.

Halvpension ingår i resepaketet och det är givetvis buffé som gäller när man är på cykelresa och träningsläger.

På Hotel Hispania är man speciellt stolt över sin restarang där kockarna lagar till en del av rätterna i sitt sk. Show Kitchen. I buffén finns alltid fisk, kött och kyckling med ris, pasta, potatis och pommes att välja på, tillsammans med ett generöst utbud av grönsaker. Vi har dessutom lärt dem att laga havregrynsgröt som serveras varje dag under vår vistelse.

Cykelförvaring

Vi har hotelledningens medgivande till att ha cyklarna på våra respektive hotellrum. Antingen på balkongen eller där man tycker det passar inne på hotellrummet.

På hotellet finns också ett cykelgarage om man föredrar att ha cykelns där. Rummet är låst och vid varje cykelplats finns vajer som man låser cykeln med. Det finns en kaklad tvättplats inomhus för cyklarna, där man smidigt kan spola och tvätta av cykeln om det skulle behövas.

Mer än cykling

Hotellet har utomhuspool och likaså ett SPA med bastu, bubbelpool. Det finns också ett gym med bl.a. maskin för benträning. Efter cyklingen landar som regel grupperna på hotellets egen taverna för förfriskningar, i solen direkt vid havet. Det finns alla chanser att komma hem med en förstärkt cykelbränna.

Internet

Precis som på alla hotell finns tillgång till WiFi.