Mallorca våren 2022

Din bästa cykelupplevelse ligger framför dig

Följ med på en utvecklande träningsvecka till cykelparadiset Mallorca, bo med halvpension precis vid havet och delta i det förstklassiga cykelarrangemanget på plats.

Påsken 2022 åker vi åter till Mallorca för att cykla i värmen, med vackra vyer och gott sällskap! Välj mellan en eller två veckor, 9-23 april 2022.

OBS! Begränsat antal platser, så boka i tid om du vill vara säker på att kunna följa med. Direktflyg med Ving.

Cykelgrupp-Trip-on-Sport

Datum och alternativ

Du kan välja 1 vecka eller 2 veckor:

  • 9/4 – 16/4 (1 vecka, påsk) – pris från 13 835 kr.
  • 9/4 – 23/4 (2 veckor) – pris från 19 275 kr.
  • 16/4 – 23/4 (1 vecka, sena april) – pris från 13 435 kr.

Direktflyg: Ja

Från: Arlanda, Landvetter, Sturup och Kastrup

Och du kan också välja mellan:

  • Playa de Palma (Hotel y Apt Palma Beach – fint 3,5 stjärnigt hotell direkt vid stranden) – med Trip on Sports guider
  • Alcudia (Sunwing Alcudia Beach – prisbelönt 4,5 stjärnigt hotell direkt vid stranden, med extra bra cyklistmat) – med Team Snabbares guider

Som vanligt ingår flyg, mat ombord på flyget, transfer, halvpension (frukostbuffé + middagsbuffé), boende i del i dubbelrum och våra fina cykelarrangemang på plats.

Du kan välja till enkelrum, cykel på flyget osv. Du kommer senare även att kunna boka hyrcykel på plats om du föredrar att den ska stå och vänta på dig när du kommer ner.

VING har själv designat denna knapp.

Cyklingen

All cyklingen sker på landsvägscykel (även kallad racer) i grupper där deltagarna ligger på ungefär samma nivå träningsmässigt. Det finns grupper på alla nivåer oavsett om det är din första säsong på cykeln, eller om du är erfaren har har många år bakom dig på cykelsadeln.

Våra ledare är mycket erfarna och har alltid din upplevelse och ditt välmående i första rummet. Oavsett om du cyklar i den lugnaste gruppen eller i den snabbaste, kommer du att bli väl omhändertagen och förhoppningsvis få många nya tips och erfarenheter.

Under dagarna finns även våra egna servicebilar som kan ge enklare service och förfriskningar vid behov. Du kan ta del av föreläsningar och träningstips, samt delta i workshops.

Om arrangemanget

På plats på Mallorca kommer du att tas om hand av rutinerade specialister på just cykelresor. Väljer du Playa de Palma på södra Mallorca kommer du att välkomnas av Trip on Sport, väljer du Alcudia på norra Mallorca kommer du att välkomnas av Team Snabbare.

Inför våren 2022 har Trip on Sport och Team Snabbare, båda populära och erfarna arrangörer av cykelresor, slagit sina påsar ihop och jobbar nu som ett enda stort team som tillsammans kommer kunna ge dig som cyklist ännu bättre service och trygghet på plats. Påsken 2022 blir Sveriges kanske mest uppskattade cykelresor alltså ännu bättre.

Team Snabbare och Trip on Sport har varsitt team av erfarna specialister som kan respektive del av ön väldigt bra. Båda arrangörerna har anordnat cykelgrupper på plats på Mallorca i över 10 år. Dessutom kommer vi nu att ha dubbel uppsättning av resurser som servicebil och kringpersonal, så att vi kan täcka in i stort sett hela ön samtidigt. För dig som resenär betyder det ännu bättre service, oavsett om du bor i Alcudia eller Playa de Palma.

En del gemensamma aktiviteter på plats kommer det också bli. Har du rest med någon av oss tidigare (eller med Camp Mallorca, vars guider nu finns i Alcudia) kommer du att känna igen dig i upplägget oavsett destination, vad gäller säkerhetsgenomgångar, trygghet och gemenskap i cykelgrupperna.

Bokning med begränsat antal platser

Du bokar resan hos Ving, och väljer där om du vill bo i Alcudia (40 platser bokningsbara) eller Palma Bay (40 platser bokningsbara). När/om dessa blir fyllda, så ska vi försöka skaka fram fler platser. Men det är alltså först till kvarn som gäller med de platser vi vet att vi har.

VING har själv designat denna knapp.